Bevegelsessensor

kr 415,00

 

Bevegelsessensorer for økt tygghet og sikkerhet

Bevegelsessensorene forteller hubben når de oppdager bevegelse rundt dem for å kunne utløse ulike reaksjoner som sending av varsler til smarttelefonen, utløse alarm eller aktivere Smart Home­ enheter som styring av smart plugger.

Lang rekkevidde
Ettrykks paring
Infrarød sensor

Se alle spesifikasjoner

 

På lager (kan bli restordre)

Varenummer: KX-HNS102NEW Kategori:

Beskrivelse

KX-HNS102

Sensorer for sikkerhet i bevegelse I tillegg til å registrere innbruddstyver og potensielt aktivere alarmsirener eller kameraer, kan Smart Home bevegelsessensorer også brukes til å sette opp et utvalg nyttige automatiseringseffekter i hjemmet. For eksempel, en utløst bevegelsessensor på trappene kan slå på et lys som er koblet til en Smart Plug i gangen nede. Du kan også justere bevegelsessensorens følsomhet, så den ikke utløses av kjæledyr med et uhell.

* Dette produktet må brukes sammen med Hub(KX­HNB600)­enheten. Hubben er inkludert i alle Smart Home­pakker. Totalt 50 sensorer (inkludert bevegelsessensorer, vindus­/dørsensorer, vannlekkasjesensorer og glassbruddsensorer), innendørssirener, smart plugs, tilgangstastatur, nøkkelfjernkontroller og reservebatterier kan registreres med hubben

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.28 kg
Dimensjoner 11 x 5 x 15.6 cm

Hjelp

Panasonic Smart Home Produkter