Nyhet!

Nabonettverk Smart Home – Startpakke for sikkerhet i hjemmet

kr 2.580,00 kr 2.095,00

Dette er en liten og god startpakke for sikkerhet i hjemmet som inneholder det viktigste:
1 stk. hub (hjemmesentral), 1 stk. bevegelsesensor, 2 stk. dør/vindusensor og 1 stk. sirene med høy lyd og strobelys som virker avskrekkende på potensielle kriminelle, samt umiddelbar varsling direkte på din telefon via Panasonic appen. I tillegg får du Enter Security sin sikkerhetsapp Nabonettverk for umiddelbar varsling og kommunikasjon med alle dine naboer og venner som er tilknyttet ditt nabonettverk. Du får også 2 stk. skilt med nabonettverkslogo for oppmontering på hus eller garasje (del gjeme et med en god nabo) samt sikkerhetsbrosjyre og fire oblater/klistermerker som synlige bevis på at du er sikret og tilknyttet et lokalt sikkerhetssamarbeid via nabonettverk. Les mer på; nabonettverk.no

– Enkelt oppsett
– Lang rekkevidde
– Ingen månedlige gebyrer/abonement

Les omtale fra Klikk.no
Se alle spesifikasjoner

På lager (kan bli restordre)

Beskrivelse

KX-HN6011NEW

Enter Security har nå inngått et strategisk sikkerhetsamarbeid med Panasonic Nordic om utvikling av markedstilpassede sikkerhetsløsninger. I den forbindelse har vi nå lansert et nytt sikkerhetskonsept i Norge kalt Nabonettverk Smart HomeFormålet er å tilby helhetlige sikkerhet- og smarthusløsninger tilpasset dagens behov og trusselbilde, i tillegg til informasjon om skadeforebyggende tiltak og beredskapsplaner hvis uhellet først skulle være ute. Vi skal tilrettelegge for at du og dine naboer kan samarbeide om å innføre ulike skadeforebyggende tiltak for å øke sikkerheten, trivselen og tryggheten i nabolaget.

Nabonettverk Smart Home KX-HN6011NEW  –  Startpakke for sikkerhet i hjemmet  
Startspakken er satt sammen av nøye utvalgte produkter med fokus på sikkerhet i hjemmet, For utenom innvendig videokamera, smartplug, dør- og vindussensorer følger det med en kraftig sirene som avgir en intens alarmlyd som forutenom å virker avskrekkende på potensielle tyver/inntrengere, bidrar den til økt trygghet for hele familien. Startpakken kan lett bygges ut og kombinegrers med resten av de trådløse produktene i Panasonic smart home serien.  Alt styres via en brukervennlig gratis app for smarttelefon pc/nettbrett, slik at utløste sensorer kan sende varslingsmeldinger umiddelbart til din og familiens mobile enheter, i tillegg til å aktivere alarmanleggets sirener. Andre Panasonic Smart Home­ produkter kan lett legges til, slik at systemet kan bygges ut for å møte dine fremtidige behov. NB! Da denne pakken ikke inneholder røykvarslere anbefales det på det sterkeste å anskaffe seg dette, hvis man ikke har dette fra før av. Brann er tross alt noe av det farligste man kan bli utsatt for – brann dreper!

*Krav: ­ En trådløs ruter med Internettilkobling. ­ iPhone 4 eller nyere, iPad (iOS 6.0 eller nyere), eller en Android™­enhet (Android 4.0 eller nyere) som inkluderer Bluetooth ®, Wi­Fi® og mikrofonsystem

Nabonettverk Smart Home – Den RIKTIGE måten å tenke sikkerhetsforebyggende tiltak på!
Sikkerhet starter ikke med husalarm eller annet teknisk utstyr, men med kunnskap om hvordan man selv kan gå sammen med sin familie og nærmeste naboer om felles sikkerhetsforebyggende tiltak i nabolaget for å forebygge og redusere farene for innbrudd, brann eller at andre alvorlige ulykker skal inntreffe. Vi sier at; du blir ikke tryggere enn naboen gjør deg, og best av alt; denne informasjonen får du GRATIS ved å bli medlem av folkebevegelsen for et tryggere samfunn på nabonettverk.no.

Ta kontroll, bli din egen sikkerhetssjef i dag, og start ditt lokale nabonettverk
Med sikkerhetskonseptet Nabonettverk Smart Home fra Enter Security og  Panasonic får du nå mulighet til å starte ditt eget private sikkerhetsselskap uten månedlige kostnader eller dyre abonnement.

Sikkerhet starter med bevisstgjøring og opplæring innenfor skadeforebyggende arbeid.
Når de grunnleggende sikkerhetstiltakene er på plass, kan man styrke sikkerheten ytterligere i og rundt boligen med teknisk utstyr i form av husalarm, videoovervåkning, i tillegg til fysiske sikringstiltak i form av innbrudds-hemmende glass, vinduer dører, låser osv.  Mer Informasjon om dette finner du her: Hvorfor nabonettverk?.
Ikke overlat din og familiens sikkerhet til andre – Bli din egen sikkerhetssjef i dag!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.89 kg
Dimensjoner 28 x 18 x 22 cm

Hjelp

Panasonic Smart Home Produkter