Nyhet!

Nabonettverk Smart home – Startpakke for og sikkerhet og smarthusstyring

kr 3.475,00 kr 2.990,00

Med nabolaget som vaktselskap og mobilen som vekter

Med sikkerhetskonseptet Nabonettverk Smart Home fra Enter Security og  Panasonic får du nå mulighet til å starte ditt eget private sikkerhetsselskap uten månedlige kostnader eller dyre abonnement. Nabonettverk Smart Home pakka tilfører et høykvalitets innendørskamera til ditt Smart Home­system. Pakkens bevegelsessensor og Smart Plug gir deg derimot automatisk eller manuell kontroll over hjemmets elektriske enheter. Det hele kan integreres i et unikt sikkerhetssamarbeid med dine naboer via varslingsappan nabonettverk. Du blir ikke tryggere en naboen gjør deg.
Les retningslinjer for bruk av overvåkingskamera her.

– Enkelt oppsett
– Lang rekkevidde
– Ingen månedlige gebyrer/abonement

Les omtale fra Klikk.no
Se alle spesifikasjoner

På lager (kan bli restordre)

Varenummer: KX-HN6012NEW Kategorier: ,

Beskrivelse

KX-HN6012 

Er du ny i verden med smartteknologi og ansvaret for sikkerhet i hjemmet?
Da er startpakken for Nabonettverk Smart Home og sikkerhet i hjemmet det perfekte utgangspunkt. Alle komponentene er enkle og installere via brukervennlig gratis app for smarttelefonen/nettbrettet, og siden systemet er trådløst er det ikke behov for kabler. Pakkens sensorer kan sende varsler når de utløses til familiens smartmobiler samt en hustelefon. Også andre Panasonic Smart Home­ produkter kan legges i nettverket for å sikre at systemet alltid tilpasser seg dine fremtidige behov.

Dette inngår i startpakka for Nabonettverk Smart Home:
1 stk. hub, 1 stk. innvendig videokamera, 1 stk. smart plug og 2 stk. dør- vindussensorer, og naturligvis Panasonic Smart Home App. Flere smartprodukter kan legges til systemet etter eget ønske og behov. I tillegg følger det med 2 stk. acryl nabonettverkskilt i A5 format, 2 stk. sikkerhetsbrosjyrer og Enter Security sin varslingsapp for Nabonettverk. NB! Da denne pakken ikke inneholder røykvarslere anbefales det på det sterkeste å anskaffe seg dette, hvis man ikke har dette fra før av. Brann er tross alt noe av det farligste man kan bli utsatt for – brann dreper!

Ta kontroll, bli din egen sikkerhetsjef i dag. Les mer på nabonettverk.no
Din sikkerhet – ditt ansvar!

Krav: ­ En trådløs ruter med Internett­tilkobling. ­ iPhone 4 eller nyere, iPad (iOS 6.0 eller nyere), eller en Android™­enhet (Android 4.0 eller nyere) som inkluderer Bluetooth, Wi­Fi og mikrofonsystem.

Enter Security har nå inngått et strategisk sikkerhetsamarbeid med Panasonic Nordic om utvikling av markedstilpassede sikkerhetsløsninger. I den forbindelse har vi nå lansert et nytt sikkerhetskonsept i Norge kalt Nabonettverk Smart HomeFormålet er å tilby helhetlige sikkerhet- og smarthusløsninger tilpasset dagens behov og trusselbilde, i tillegg til informasjon om skadeforebyggende tiltak og beredskapsplaner hvis uhellet først skulle være ute. Vi skal tilrettelegge for at du og dine naboer kan samarbeide om å innføre ulike skadeforebyggende tiltak for å øke sikkerheten, trivselen og tryggheten i nabolaget.

Nabonettverk Smart Home – Den RIKTIGE måten å tenke sikkerhetsforebyggende tiltak på!
Sikkerhet starter ikke med husalarm eller annet teknisk utstyr, men med kunnskap om hvordan man selv kan gå sammen med sin familie og nærmeste naboer om felles sikkerhetsforebyggende tiltak i nabolaget for å forebygge og redusere farene for innbrudd, brann eller at andre alvorlige ulykker skal inntreffe. Vi sier at; du blir ikke tryggere enn naboen gjør deg, og best av alt; denne informasjonen får du GRATIS ved å bli medlem av folkebevegelsen for et tryggere samfunn på nabonettverk.no.

Nå er det endelig mulig for alle å starte sitt eget nabonettverk.
Sikkerhet starter med bevisstgjøring og opplæring innenfor skadeforebyggende arbeid. Når de grunnleggende sikkerhetstiltakene er på plass, kan man styrke sikkerheten ytterligere i og rundt boligen med teknisk utstyr i form av husalarm, videoovervåkning, i tillegg til fysiske sikringstiltak i form av innbrudds-hemmende glass, vinduer dører, låser osv.  Mer Informasjon om dette finner du her: Hvorfor nabonettverk?.
Ikke overlat din og familiens sikkerhet til andre – Bli din egen sikkerhetssjef i dag!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.89 kg
Dimensjoner 28 x 18 x 22 cm

Hjelp

Panasonic Smart Home Produkter